2013.02.03.
22:29

Írta: kibajono

Outsourcing

Nagy terveim vannak, nagy területekkel, nagy paradicsomokkal...van egy hatalmas rakat Pink Giant Belgian paradicsommagom, meg olasz ökörszív paradicsommagom, és mindemellé imádom a házilag eltett paradicsomot, és mindig vérzik a szívem, mikor bolti sűrítettet kell használnom. 

Felhívtam anyukámat, ugyan, a hegyen (szőlőben) van-e egy "kisebb" helye az én drága paradicsomaimnak, és nyár végén igénybe vehetném-e a befőzőalkalmatosságát (a.k.a. üst). Ugyanis én házi paradicsomot akarok egész évben használni, és nem sajnálom akár a gyakori hazautazást sem, hogy ezt meg tudjam tenni-hisz "csak" 250 km-re laknak anyuék :) VISZONT az a hely mindentől elzárt, "nyugalom szigete" a Göcsejben, ahol semmiféle por, gáz, ólom, benzingőz nem szennyezi az én kis paradicsomaimat, csak a háborítatlan csend és nyugalom...ez kell nekik, hogy csodás befőtt legyen belőlük.

A probléma csak az, hogy a giant belgian paradicsomom rózsaszín, és ki látott már olyat, hogy rózsaszín legyen egy paradicsomkonzerv...? Úgyhogy, gyorsan be kell szereznem egy másik fajtát, ami rezisztens, bőtermő, indeterminált (nőjön csak :)), szép piros, savas, nem édes, és NAAAGY :) Remélem, kedvenc beszállítóimtól jó visszajelzést kapok, és persze, jó magokat!!!

Anyukám már nagyon várja a palántácskákat, és nagyon kíváncsi, mi lesz ebből az egészből...

Itt fognak nevelkedni a drágáim:

kert.jpg

(ez pont a szomszéd kertje, balra van a mi pincénk és szőlőnk, és belóg a képbe egy tájfajta fa is, a pogácsaalma, de ilyen környezetet kell elképzelni :))

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://urbangardener.blog.hu/api/trackback/id/tr255061352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása