2013.04.18.
21:46

Írta: kibajono

Itt a tavasz :)

Most már remélem, tényleg...az utóbbi pár hétben nem volt olyan jó idő, hogy bárminek is kedvezzen, de ma kimentem, és nekiindultak a picinyek.

Képes beszámoló következik :)

4.jpg

Jelenleg így néz ki a kertecském. Nem annyira zöld, de lassan már virul :)

1.jpg

A snidlingek és eprek tavalyról nagyon szépen összeszedték magukat, nem gondoltam, hogy így túlélik a telet!

2.jpg

Néhány holland fekete tulipánom fogta magát, és kettőződött. Várom már, hogy kivirágozzon! Csodás lesz majd. A novemberi fokhagymáim is nagyon szépen nőnek, 2-3 hónap, és ki is szedhetem már őket...

3.jpg

Bújnak ki a zsákból a hagymácskáim!!! Tomi aggódott, hogy nem fogják megtalálni a "kiutat", de már 20 darab kibújt :) kis felületen nagy termés, ez a kulcsszó!

5.jpg

A spenót, különféle saláták és a rukkola is kibújt... azt hiszem, kissé sűrűn ültettem őket..

6.jpg

És az első virág, aminek nagyon örülök...az eprem virágzik :) Idén nagy termésre számítok, nagyon sok bimbót látok!

Benti helyzetjelentés: a palántáim csodásan fejlődnek, már 6-8 levelesek, ééééés a bhut jolokiáim is túlélték a kritikus 4 leveles állapotot! 2 uborkám tönkrement (köszi, macska!!), és a physalisok is mindig csak 2 szikleveles állapotig jutottak el, vagy túl meleg, vagy túl hideg, vagy nem tudom, mi van velük, de idén nem lesz physalis...:(

A padlizsánok is egyébként szépen nőnek, mindennel nagyon elégedett vagyok!

Paradicsom idén a kertben úgy néz ki, hogy csak 1 tő lesz, fekete cseresznye paradicsom. De szerintem még ültetek valamit, vagy veszek a piacon palántát, nem tudom...az ültetéshez késő van már, április. Majd ahogy hely lesz...az irodában amúgy is van paradicsompalánta, 4 is :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://urbangardener.blog.hu/api/trackback/id/tr385233953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása