2014.03.02.
13:58

Írta: kibajono

Màrcius :)

Hétfön minden föld alà került, aminek ott a helye, sajnos akkora edényem nem volt, amibe a szomszédaim pakoltam volna, pedig megérdemelnék, ìgy maradtam a zöldségeknél. 

Az eredmény 1 hét alatt: kikelt a borsó, a pipacs, a krumpli dugja ki a fejecskéjét, a koriander és a rukkola ùgy nö, mintha muszàj (muszaly.hu) lenne, a bazsalikom is megmutatta magàt a mustàrsalàtàval és a snidlinggel egyetemben. És ez csak egy hét volt, mi lesz még itt...a zsàzsàt, spenótot és salàtàt is làtom bùjni màr, de még nagyon picik... ezek a salàtafélék azért jók, mert hamar làtvànyosan megindulnak és örül az ember, hogy milyen jó gazda... :):) a kérdés csak az, hova fogom szétültetni öket xD na sebaj , az még a jövö zenéje, meglàtjuk majd, mindenesetre nagyon izgatott vagyok, mi sül ki az itteni próbàlkozàsaimból... 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://urbangardener.blog.hu/api/trackback/id/tr565839592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása